Fillojmë vitin shkollor me lojë dhe buzëqeshje
Më 18 shtator 2018, mësueset Nagihan Snopçe dhe Gabriela Merxhanoska shënuan fillimin e aktiviteteve sipas modelit Nansen për arsim interkulturor
Njoftim / Thirrje e hapur
THIRRJE E HAPUR Modeli Nansen për arsimim interkulturor përmes aktiviteve të lira ose të projektit. Të nderuar mësimdhënës, Për shkak
Konferenca në Oslo: Deklarata Universale e të Drejtave të Njeriut
OSLO, 19 qershor 2018- Menaxherja e Qendrës për trajnim pranë QDN Shkup, znj. Biljana Krsteska Papiq dhe themeluesi i Rrjetit
Pjesëmarrje e suksesshme në MNAI
Më 31 maj 2018, mësimdhënëset Merlin Stojanovska dhe Zejnepe Bajrami së bashku me nxënësit e përfshirë në modelin Nansen për
Diploma për pjesëmarrje në MNAI
Më 30 dhe 31 maj 2018, mësimdhënëset Lençe Angjelkoska dhe Afrime Durmishi së bashku me nxënësit e përfshirë në modelin
Diploma për pjesëmarrje në MNAI
Më 30 dhe 31 maj 2018, mësimdhënëset Gabriela Merdzanoska dhe Nahigian Snopce së bashku me nxënëait e përfshirë në modelin
Ekspozita dhe diploma MNAI
Për të shënuar fundin e suksesshëm të vitit shkollor dhe Nansen aktivitetet interkulturore për këtë vit shkollor, më 30 maj
Dhurata për ditëlindje dhe diploma
Më 30 maj 2018 mësimdhënëset Lidija Bilbiloska dhe Drita Jakupi organizuan aktivitetet e integruara në frymën e festimit të ditëlindjeve
Dragoi laraman
Më 24 maj 2018 mësimdhënëset Zejnepe Bajrami dhe Merlin Stojanovska realizuan aktivitetin “Dragoi laraman” në suaza të temës “Gëzime  fëmijërore”
Aktivitete kreative pranverore
Më 9 dhe 23 maj 2018, mësimdhënëset Violeta Parevska dhe Luljeta Qerimi realizuan aktivitetet interkulturore si pjesë e seksionit Eko
Aktivitete për njohje të ndërsjellë
Më 22 maj 2018, mësimdhënësit Sead Ibraimoski dhe Zhaneta Dollovani realizuan aktivitetet e integruara jashtëmësimore me nxënësit e klasës së
Dhurata për ditëlindje
Më 22 maj 2018 mësimdhënëset Lençe Angjelkoska dhe Afrime Durmishi organizuan aktivitetet e integruara në frymën e festimit të ditëlindjeve.
Aktivitete argëtuese
Më 18 maj 2018, nxënësit nga klasat e tandemit Frosina Maneva dhe Selver Abazi u argëtuan me performancën e pantomimistit,
Festojmë çaste të lumtura së bashku
18 maj 2018- Një mënyrë e shkëlqyer për të mundësuar klimë pozitive socio-emocionale në klasë është të organizojë kremtime të
Lulet e majit
Më 16 maj 2018, mësimdhënëset Daniela Stefanovska dhe Hatixhe Memeti realizuan aktivitetin jashtëmësimor në temën “Lulet e majit” në kuadër
Raport nga hulumtim i realizuar nga Dr. Anne Murray
NDIKIMI I MODELIT NANSEN PËR ARSIM INTERKULTUROR NË SHKOLLËN FILLORE “GOCE DELLÇEV” GOSTIVAR, REPUBLIKA E MAQEDONISË Anglisht: PS-Goce-Delcev-Gostivar-Evaluation-Report-EN.pdf Maqedonisht: PS-Goce-Delchev-Gostivar-Evaluation-report-MK.pdf