Paradë prilli
Më 3 prill 2018, mësimdhënëset Daniella Stefanovska dhe Hatixhe Memeti realizuan aktivitetin me titull “Paradë prilli”. Qëllimet e aktivitetit ishin:
Shporta e Pashkëve
Më 23 dhe 30 mars 2018, mësimdhënëset Lençe Angjelkoska dhe Afrime Durmishi realizuan aktivitetin “Shporta e Pashkëve” i planifikuar si
Aktivitetet kreative
Më 16 dhe 30 mars 2018, mësimdhënëset Snezhana Pop-Stefanija, Teuta Bediu dhe Daniela Mlladenovska realizuan aktivitetet e integruara jashtëmësimore “Stoli”
Mirëserdhe dallëndyshe
Më 29 mars 2018, mësimdhënëset  Zejnepe Bajrami dhe Merlin Stojanovska zbatuan aktivitetin ditor “Mirëserdhe dallëndyshe” në suaza të eko-sekcionit. Qëllimet
Punime kreative nga sekcioni i kukullave dhe i artit
Më 19 dhe 29 mars 2018, mësimdhënëset Elizabeta Jovanovska dhe Rejhan Rushiti realizuan aktivitetet jashtëmësimore në kuadër të sekcionit të
Mësojmë për Gjermaninë
Më 28 mars 2018 mësimdhënëset Maja Miteva-Petroska, Todorka Nane and Zaharica Rujanoska realizuan aktivitetet ditore “Gjermania- flamuri, gjuha dhe valuta”
Ditët e ekologjisë
Më 7 dhe 28 mars 2018 nën temën mujore “Ditët e ekologjisë” mësimdhënëset Marina Simoska dhe Elida Aliti zbatuan aktivitetet
Lule më lule
Më 22 dhe 28 mars 2018, mësimdhënëset Gordana Tomeska dhe Suzana Vejseli realizuan aktivitetet jashtëmësimore në kuadër të Eko-sekcionit. Qëllimet
Festimi i ditëlindjeve
Më 20 dhe 27 mars 2018, mësimdhënëset Jasmina Efremoska dhe Luljeta Aziri i zbatuan aktivitetet e integruara jashtëmësimore gjatë të
Realizohen modulet praktike për MNAI
Në periudhën 14-24 mars 2018, pjesëmarrësit e regjistruar në nivelin bazë të trajnimit për arsimim interkulturor nga Grupi 19, 20,
Veshjet tradicionale
Më 23 mars 2018, mësimdhënëset Tijana Bajraktarska dhe Hyrmet Alla zbatuan aktivitetin jashtëmësimor në temën “Veshjet tradicionale shqiptare”. Qëllimet e
Punëtori kreative me prindërit
Më 23 mars 2018, mësimdhënëset Drita Jakupi dhe Lidija Bilbilovska organizuan punëtori kretive me prindërit e nxënësve të inkuadruar në
Ditët e ekologjisë
Më 21 mars 2018, mësimdhënëset Mirjana Nevenova dhe Fatmire Mahmudi realizuan aktivitetin “Erdhi pranvera- punimi i pemës pranverore” të planifikuar
Shëtitje pranverore
Më 21 mars 2018, mësimdhënëset Ljuljeta Qerimi dhe Violeta Parevska zbatuan aktivitetin “Nga lulja në lule” si pjesë e Eko-sekcionit.
Shënimi i ditës së Ekologjisë
Me rastin e ditës së Ekologjisë, më 21 mars 2018 mësimdhënëset nga Sh.f.K “Liria” Radica Acevska dhe Mirsada Idrizi realizuan
Lulebora e parë dhe eko porositë
Në suaza të eko sekcionit, më 17 dhe 19 mars 2018, mësimdhënëset Zejnepe Bajrami dhe Merlin Stojanovska zbatuan aktivitetet e