Pranvera e bukur
Si pjesë e Eko-seksionit, më 18 prill 2018, mësimdhënëset Valentina Bosilkovska dhe Lindita Jufufi organizuan aktivitetin pranveror me nxënësit. Qëllimet
Punëtori kreative
Më 15 prill 2018, profesorët Garip Shaqiri dhe Andrijana Nikudinovska realizuan një punëtori kreatve me nxënësit e përfshirë në aktivitetet
Flutura
Në suaza të eko sekcionit, më 14 prill 2018, mësimdhënëset Zejnepe Bajrami dhe Merlin Stojanovska zbatuan aktivitetin e integruar jashtëmësimor
Familja e lepurushave
Më 14 prill 2018 mësimdhënëset Snezhana Daniella Mlladenovska dhe Teuta Bediu zbatuan aktivitetin “Familja e lepurushave” i planifikuar si pjesë
Oborr i hareshëm fshati
Më 5 dhe 13 prill 2018 mësimdhënëset Lençe Angjelkoska dhe Afrime Durmishi realizuan aktivitetin jashtëmësimor me temën “Oborr i hareshëm
Përralla me kafshë shtëpiake dhe të pyellit
Më 6 dhe 12 prill 2018, mësimdhënëset Todorka Krajçeska dhe Seide Neziri realizuan aktivitetin “Maçoku në çizme”. Qëllimet e aktivitetit
Оrigami
Më 11 prill 2018, profesorët Natasha Mladenovska dhe Farouk Jashari realizuan aktivitetin jashtëmësimor në temën “Origami”. Qëllimet e aktivitetit ishin:
Mësojmë për Zvicrën përmes sekcionin paqe dhe tolerancë
Më 28 mars dhe 11 prill 2018, mësimdhënëset Radica Acevska dhe Mirsada Idrizi realizuan aktivitetin në temën “Zvicra”. “Në pjesën
Shporta e Pashkëve
Si pjesë e seksionit të artit, më 6 prill 2018, mësimdhënëset Zejnepe Bajrami dhe Merlin Stojanovska realizuan aktivitetin “Shporta e
Ekspozitë me lepurusha
Më 5 prill 2018 mësimdhënëset Snezhana Pop-Stefanija dhe Teuta Bediu zbatuan aktivitetin “Familja e lepurushave” i planifikuar si pjesë e
Punëtoria e Pashkëve
Si pjesë e seksionit të artit, më 5 prill 2018, mësimdhënëset Valentina Petrushevska-Blagoevska dhe Ylbere Arifi organizuan punëtorinë e Pashkëve.
Përgatitje për Pashkë
Për t’i njohur studentët me përgatitjet tradicionale për Pashkë, më 4 prill 2018, mësueset Valentina Bosilkovska dhe Lindita Jusufi realizuan
Punëtori kreative me prindërit
Më 4 prill 2018, mësimdhënëset Radica Acevska dhe Mirsada Idrizi organizuan punëtori kreative me prindërit e nxënësve të inkuadruar në
Punëtori kreative me prindërit
Më 4 prill 2018, mësimdhënëset Todorka Krajçeska dhe Seide Neziri organizuan punëtori kreative me prindërit e nxënësve të inkuadruar në
Përgatitje për Pashkë
Si pjesë e Eko-seksionit, më 4 prill 2018, mësimdhënëset Violeta Parevska dhe Luljeta Qerimi organizuan punëtorinë e Pashkëve. Qëllimet e
Flora dhe fauna
Në suaza të eko-sekcionit, më 3 prill 2018 mësimdhënëset Marina Simovska dhe Elida Aliti realizuan aktivitetin “Flora dhe fauna”. Qëllimet