QDN shpall publikimin nga hulumtimi “Multikulturalizmi dhe interkulturalizmi në tekstet shkollore prej klasës së parë deri në të pestën në
Qendra për dialog Nansen Shkup me kënaqësi shpall publikimin nga hulumtimi “Multikulturalizmi dhe interkulturalizmi në tekstet shkollore prej klasës së
Pjesëmarrës nga shoqata Piccolo Fiore në vizitë të QDN Shkup
Më 7 qershor 2017, QDN Shkup ishte nikoqir i një delegacioni të përfaqësuesve nga shoqata Piccolo Fiore nga Biella, Itali.
Lajmërim për shkollat të cilat kanë dorëzuar aplikimet për model-shkolla për zbatimin e Konceptit për arsim interkulturor
Të nderuar, Ju informojmë se në bazë të kritereve për përzgjedhjen e model-shkollave për zbatimin e Konceptit për arsim interkulturor
Thirrja e dytë hapur për zgjedhjen e 5 model- shkollave për zbatimin e Konceptit për arsim interkulturor
Të dhëna të përgjithshme për projektin Në bazë të Memorandumit për bashkëpunim të nënshkruar mes Qendrës për Dialog Nansen Shkup
QDN Shkup merr pjesë në Konferencën e KLPK pranë OSBE në Kiev, Ukrainë
Më 13 prill 2017, QDN Shkup, e përfaqësuar nga menaxherja e Qendrës së Trajnimit, znj. Biljana Krsteska Papiq mori pjesë
QDN Shkup pranoi çmimin e njohjes nga NICIE
Më 11 mars 2017 QDN Shkup u nderua me çmimin e njohjes nga Këshilli i Irlandës së Veriut për arsimim
QDN Shkup organizoi Konferencën ndërkombëtare me titull “Roli dhe rëndësia e interkulturalizmit në arsim”
Më 11 mars 2017, Qendra për dialog Nansen Shkup organizoi një Konferencë ndërkombëtare me temë “Roli dhe rëndësia e interkulturalizmit
Qendra për dialog Nansen Shkup publikoi Raportin vjetor për vitin 2016
QDN Shkup me kënaqësi prezanton Raportin vjetor për vitin 2016 i cili përfshin periudhën Janar-Dhjetor 2016. Për të shkarkuar raportin,
Qendra për dialog Nansen Shkup – partner në zbatimin e projektit “GEAR” (Edukimi Global dhe Reagimi Aktiv)
Me kënaqësi ju njoftojmë që Qendra për dialog Nansen Shkup është partneri zbatues për Maqedoninë për projektin GEAR (Global Education
Lista e model shkollave të përzgjedhura për zbatimin e Konceptit për arsim interkulturor
Në bazë të thirrjes së hapur të shpallur më 14.11.2016 për zgjedhjen e 10 model shkollave (7 fillore dhe 3
Thirrje e hapur për zgjedhjen e model shkollave për zbatimin e konceptit për arsim interkulturor
Në bazë të Memorandumit për bashkëpunim të nënshkruar mes Qendrës për Dialog Nansen Shkup (03-178) dhe Ministrisë së arsimit dhe
Pjesëmarrja e Steinar Bryn në konferencën “Konventa kornizë: mjet kyç për menaxhimin e diversitetit përmes të drejtave të minoriteteve”
Më 11 tetor 2016 prof. Steinar Bryn, themeluesi i Nansen Dialog Rrjetit mori pjesë në Konferencën mbi “Konventën kornizë: mjet
Publikohet doracaku për realizues të modelit Nansen për arsimim të integruar
16 gusht 2016- Ekipi për edukim, trajnim dhe zhvillim pranë Qendrës për dialog Nansen Shkup, në bashkëpunim me tandemët emësimdhënësve
QDN Shkup publikoi raportin vjetor për vitin 2015
  Gjuha angleze Gjuha maqedonase Gjuha shqipe Gjuha turke