Невладината НДЦ доби награда од ОБСЕ

Наградата Макс ван дер Штул на Организацијата за безбедност и соработка во Европа (ОБСЕ) за 2011 година, ја доби македонската локална невладина организација Нансен дијалог центар (НДЦ) Скопје. (more…)